Unieke samenwerking biedt thuiszittende bijstanders nieuwe kansen om vooruit te komen

Hive is een nieuw en eigenzinnig concept voor werkenden en niet-werkenden. Met een breed aanbod van online trainingen en bijeenkomsten (experiences) en de focus op 21e eeuwse vaardigheden helpt Hive mensen de baas te blijven over hun werk en leven. Op dit moment is Hive zeer succesvol in Noord-Brabant en wordt o.a. ondersteund door Google en Tilburg University. Tijdens het event Den Haag Werkt! wordt de samenwerking officieel getekend.

De initiatiefnemers van Team is Key zijn samen met Teamens en Mavlov blij dat de persoonlijke aanpak in teamverband heeft geleid tot een unieke samenwerking tussen verschillende ondernemers die gezamenlijk streven om iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen en vooruit te komen. De samenwerking van Hive met de Haagse ondernemingen is de eerste buiten Noord-Brabant. Meer inhoudelijke informatie over het programma is binnenkort beschikbaar.

Kijk voor meer informatie over de ondernemingen op:
www.teamiskey.nl
www.teamens.nl
www.mavlov.nl
www.hive.nl

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans van Rheenen van Team is Key op 06-22496914 of Jeannet Verhoeven van Hive op 06-20288502

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *